Sales

iSpore is je (sparrings)partner

Je hebt de ambitie om de huidige omzetcijfers te vergroten en je bent op zoek naar een manier om jouw business een commerciële boost te geven. Dat kan door het verkoopproces anders in te richten, nieuwe klanten aan te sluiten of bestaande klanten uit te bouwen – of een combinatie daarvan. In alle gevallen is iSpore sales je (sparrings)partner.

Het juiste verkoopproces

Een goed verkoopproces begint met inzicht in het verloop, de middelen, de stand van zaken rondom marketing en branding. Van daaruit komen de kansen in beeld en manieren om deals sneller te realiseren en om leads op het spoor te komen.

Nieuwe klanten aansluiten

Een van de manieren om te groeien is om iSpore in te zetten om nieuwe klanten aan te sluiten. De kwalitatieve leads uit het verkoopproces vormen de basis van deze acquisitiewerkzaamheden. Die zijn altijd maatwerk en hangen sterk samen met de kenmerken van je huidige klanten.

Bestaande klanten uitbouwen

Veel bedrijven onderschatten de mogelijkheden om bestaande klanten uit te bouwen. Bijvoorbeeld door aanvullende diensten of producten te leveren. Of door bestaande feiten, producten en diensten te verbeteren. iSpore onderzoekt voor je hoe je hier optimaal gebruik van maakt.

OF
OF