Recruitment

iSpore helpt bij het maken van de match

Je bent op zoek naar commercieel talent, voor vast of tijdelijk. Binnen een bestaand team of voor een nieuw initiatief. De vraag is: hoe vind je de juiste vrouw of man voor de job? iSpore Recruitment helpt bij het maken van de juiste match.

De juiste kandidaat

Het netwerk van iSpore bestaat uit sales-, marketing- en brandingspecialisten. En dat zijn vooral mensen die graag bij een innovatief of duurzaam bedrijf aan de slag gaan. Zowel tijdelijk (ad interim) als in een vast dienstverband.

Het juiste profiel

Om erachter te komen of iSpore iemand kan leveren, moeten we eerst een duidelijk profiel samenstellen. Welke persoonlijkheidskenmerken moet de professional hebben? Welke competenties en werkervaring zijn doorslaggevend? Welke eigenschappen maken het verschil? iSpore helpt bij het formuleren van dit profiel.

Het juiste talent

Op basis van het profiel van de ideale kandidaat krijg je te horen of iSpore al direct iemand weet of dat er een zoektocht ondernomen moet worden en hoe haalbaar die zoektocht is. Komen we tot een overeenkomst, dan kun je er ook gerust op zijn dat er iemand gevonden wordt. Je krijgt bovendien inzicht in de kwaliteits- en prijstrends en gaat alleen in gesprek met relevante talenten die voldoen aan je vraag.

OF
OF