Aanpak

Commercieel succes:
verder kijken dan het salesteam

De kans is groot dat je op deze pagina beland bent, omdat het commercieel succes van je bedrijf tegenvalt. Misschien heb je zelfs al bedacht waar het aan ligt. Veel klanten vermoeden namelijk dat de sleutel bij hun salesteam ligt.

Maar als je net wat verder kijkt (en dat is precies wat iSpore doet), zie je dat de oorzaken vaak complexer zijn. De oorzaak voor tegenvallende resultaten ligt vaak in specifieke bedrijfsprocessen, zoals marketing en branding, en in de commerciële focus van een bedrijf.

De vraag achter de vraag

Om erachter te komen wat in een specifieke situatie de oorzaak is, gaan we op zoek naar de vraag achter de vraag. In een quickscan zoomen we in op allerlei aspecten:

  • breedte van de doelgroep

  • de ervaren en gewenste beleving

  • uitstraling en identiteit van het bedrijf

  • mogelijkheden van en grenzen aan impact

  • instelling en vaardigheden van medewerkers

We gaan samen aan de slag

De quickscan levert aandachtspunten op die iSpore voor je vertaalt naar een pakket aanbevelingen om de winstgevendheid van je bedrijf te laten groeien. In die aanpak kan iSpore je niet alleen met raad, maar ook met daad terzijde staan: processen en activiteiten optimaliseren, nieuwe kansen in de markt benutten en het juiste commercieel talent aantrekken.

Kleine waarschuwing: je vraagt advies, maar wees ook voorbereid op ongevraagde adviezen. Als er op welk vlak ook iets aan het licht komt dat beter kan of moet, dan krijg je dat te horen. Natuurlijk met de tips, tricks en tools die deze bedrijfsontwikkeling mogelijk maken.

Nu ben jij commercieel in controle

Het doel van elke interventie is om je de volledige controle te geven over het commercieel succes van je bedrijf. Als iSpore straks inhoudelijk niet meer betrokken is, heb je de kennis en het inzicht om alleen verder te gaan.

Neem contact op

Of lees eerst meer over sales, business development of recruitment.

contact